Unitate Protejata

Creare Site si Mentenanta

Imaginea ta in mediul online

Firma Protejata ”InAvantaj” oferta servicii de design web profesional, realizare site-uri web de prezentare, creare magazine online, precum si servicii conexe: mentenanta si administrare site web.

Toate aceste servicii sunt GRATIS (se deduc din fondul de handicap) pentru firmele care au mai mult de 50 de angajati. Pentru mai multe informatii legislative te rog sa accesezi butonul din dreapta.

Site-ul tau are la dispozitie doar cateva secunde pentru a impresiona.

Un site fluid, cu un aspect profesional si care se incarca repede poate face diferenta, iar vizitatorii vor aprecia cu siguranta acest lucru.

Te putem ajuta cu:Creare Site

Iti putem crea un site sau actualiza site-ul existent absolut GRATIS

Cand realizam/actualizam un site plecam de la ideea de a crea un site cu Design Responsive.

O experienta de navigare facila este primul pas prin care incurajezi utilizatorii sa revina. Mai mult...

Mentenanta Site

Privit din perspectiva Mentenantei site-ul tau poate fi comparat cu un autovehicul, care are nevoie de revizii periodice pentru a functiona, altfel se poate deteriora.

Ce activitati de mentenanta putem oferi? Mai mult...

AVANTAJE

De ce sa colaborezi cu o Firma Protejata?


Parteneriatul cu noi inseamna ca vei avea, intotdeauna, un departament de marketing profesionist pentru compania ta. Ne vom conecta imediat la planurile de crestere a afacerii tale si vom genera campanii prin intermediul carora acestea sa devina realitate.

Am lasat la sfarsit partea cea mai interesanta: Aceste servicii se deduc 100% din fondul de handicap datorat catre bugetul de stat.

Performanta
Flexibilitate