Unitate Protejata

Grafica Web

Unitatea Protejata "InAvantaj" va ofera serviciul Grafica Web GRATIS (il puteti deconta din fondul de handicap), mai multe informatii gasiti aici

Suntem inconjurati de informatii, iar majoritatea sunt transmise creierului cu ajutorul elementelor vizuale, deoarece acestea sunt procesate mult mai rapid decat textele. In zilele noastre comunicarea se realizeaza din ce in ce mai mult pe retelele sociale, acestea fiind in primul rand platforme vizuale, ce se bazeaza prioritar pe grafica, iar cand vine vorba de Facebook sau Instagram vizualul este partea decisiva, pentru ca trebuie sa captam atentina si sa transmitem informatia intr-un timp cat mai scurt. Noi credem ca materialele de promovare distribuite in mediul online sunt cele mai eficiente mijloace de promovare.

Suntem aici sa ne folosim creativitatea pentru a construi o imagine puternica afacerii tale.

Cu ce va putem ajuta?


  • Postari Vizuale – Imaginile postate pe Facebook sau Instagram la care adaugam putin text, folosim culorile brandului astfel incat clientul sa afle dintr-o singura privire informatia transmisa dar sa faca si asocierea cu brandul nostru. Calitatea vizualului impacteaza numarul de potentiali clienti.
  • Bannere – Folosite in principal pe site pentru comunicarea ofertelor promotionale, creativitatea si calitatea executiei joaca un rol important in a atrage atentia.
  • Prelucrare Imagini – Orice imagine, fie imaginea produsului fie descrierea, oricat de bine ar fi facuta, trebuie editata si redimensionata pentru a tansmite informatia cat mai facil posibil.
  • Newslettere– Modalitatea de a prezenta stiri sau oferte unui public deja selectat. Desi pare o metoda invechita, este foarte utilizata pentru ca este eficienta si se bazeaza foarte mult pe imagini sugestive.
  • Cover Retele Sociale– O imagine cover cu anumite specificatii este necesara fiecarei platfome sociale si ajuta la transmiterea potentialului client a senzatiei de profesionalism

  • Daca vrei sa vezi cum te-am putea ajuta, gasesti mai jos butonul de contact, iar noi vom reveni cu 3 vizualuri cu titlu gratuit. Deci, ce mai astepti?

    Hai sa vorbim