SERVICIU

Facebook Ads

Promovarea companiei dumneavoastra prin campanii de Facebook Ads va permite sa ajungeti la clienti sau potentiali clienti, va ajuta sa creati o comunitate care sa interactioneze cu produsul/serviciul dumneavoastra (like, comment, share). Unitate protejata autorizata “ÎnAvantaj” va ajuta sa deduceti costul promovarii din fondul persoanelor cu handicap datorat catre bugetul de stat.

Orice firma trebuie sa aibe in planul anual de marketing si promovare Facebook Ads, deoarece indiferent de domeniul de activitate, o parte mai mare sau mai mica de potentiali clienti se afla pe platforma de socializare.

A nu folosi aceasta platforma, chiar si cu un buget minim, inseamna a irosi o oportunitate de crestere.

De ce sa va promovati pe Facebook?


  • Identificarea publicului tinta – datorita criteriilor Facebook de segmentare: varsta, sex, interese, nivel de stiudii, stare civila, comportament.
  • Loc de infromare a utilizatorilor – Pagina de Facebook cat si campaniile de promovare aduc infromatiile in fata consumatorilor brandului dumneavoastra.
  • Interactiunea cu potentiali clienti – Prin intermediul retelei sociale veti primi mesaje din partea utilizatorilor, oferindu-le raspunsurile de care au nevoie, veti construi o imagine mai buna a companiei dumneavoastra.
  • Crestere a brand “awareness” – Construirea unui profil puternic pe Facebook precum si incurajarea utilizatorilor sa dea “like” si “share” va contribui la cresterea vizibilitatii si a sistemului de recomandari.
  • Control asupra bugetului – Acest canal de marketing permite sa setam un buget zilnic sau pe anumita perioada de timp.
  • Costurile de promovare – Facebook Ads sunt printre cele mai reduse costuri de promovare online.

Inapoi la Servicii