SERVICIU

Procesarea facturilor de la furnizori

Credem cu tarie in cresterea eficientei la locul de munca prin digitalizarea proceselor. Pentru departamentul financiar-contabil, care se confrunta cu un volum mare de documente ce trebuie prelucrate manual, digitalizarea si automatizarea procesului pot reprezenta urmatorul pas de dezvoltare, aducand economii de costuri.

Studiile arata ca aproximativ 75% dintre companii inca proceseaza manual: facturile primite pe hartie; precum si facturile receptionate pe email care sunt initial printate ca apoi sa fie introduse in sistem.

Unitate protejata “ÎnAvantaj” va propune solutia de procesare automata a facturilor. Aceasta solutie recunoaste campurile din cadrul unei facturi si le converteste intr-un format structurat (Excel, Baza de date, XML, Json) pentru a putea fi integrate cu usurinta in sistemul dumneavoastra contabil.

De ce sa sa alegeti procesarea automata a facturilor?


  • Economie de timp – Facturile au diverse formate si sunt primite pe diverse canale (fizic, mail, portal web), iar procesarea lor manuala va rapi mult timp.
  • Diminuarea erorii umane – Eliminarea proceselor manuale care sunt si predispuse la erori.
  • Disponibilitatea oamenilor calificati – In cazul procesarii manuale resursele umane alocate pentru introducerea datelor sunt considerabile.
  • Decizii rapide – Avand o imagine mai clara asupra situatiei financiare a companiei puteti lua decizii de afaceri mai bune.

Inapoi la Servicii